loader image
M
Kazi
Kazi

Project visualisatie

Uw woning inrichten met Kazi interieurontwerp

Het maken van een interieurontwerp is een creatief proces. Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek om u wat beter te leren kennen en uw wensen in kaart te brengen. Ook wordt gekeken naar de stijl van uw woning en de huidige inrichting. Nadat het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden gaan wij op basis van uw wensen en ons inzicht, onze kennis en kunde aan de slag met het creëren van uw droom interieur. Wij nemen u mee in het gehele proces van het interieur ontwerp.

Interieur visualisatie

Samen met u gaan we uw interieur ontwerpen. Het ontwerpen is een creatief proces dat enige tijd en aandacht kost. Bij het maken van een ontwerp zullen we eerst verschillende indelingen in 2D maken. Aan de hand hiervan wordt alles in 3D voor u gevisualiseerd. De beelden worden via realistische 4K foto’s aan u getoond. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe het interieur eruit kan komen te zien. U kunt de sfeer van uw nieuwe interieur proeven.

U kunt al uw op- en/of aanmerkingen van het eerste ontwerp aan ons doorgeven. Deze voeren wij voor u door. Na het doorvoeren van eventuele aanpassingen beschikken we over het definitieve ontwerp en de 3D visualisatie van uw nieuwe interieur. Het ontwerp en het 3D interieur ontwerp wordt bij ons op kantoor gepresenteerd.

Realisatie

De plannen zijn besproken en gevisualiseerd. Met het plan dat u heeft gekregen, heeft u alle informatie om het interieur te laten realiseren door een interieurbouwer. Maar hoe kies u de juiste? En mocht u er één hebben, hoe zorgt u ervoor dat alle informatie en details duidelijk worden bij de interieurbouwer?
Dit hoeft geen probleem te zijn, wij helpen u graag met het overbrengen van de informatie of het kiezen van een geschikte interieurbouwer uit ons netwerk. Ook kunnen wij u begeleiden tijdens de kennismaking en definitieve keuze.

Contact

Bij Kazi Interieurontwerp kunt u samen met ons uw huis inrichten in 3D. Heeft u hier interesse in? U kunt ons bereiken op het nummer 085-8087630 of via de mail.

Kazi

Bedrijfsgegevens

 

KVK: 77922719

MAIL: info@kaziinterieurontwerp.nl

TELEFOON: +31 620809702

© 2022 - Kazi interieurontwerp

Algemene voorwaarden