loader image
M
Kazi
Kazi

Totaal aanpak

Hoogwaardig interieuradvies

Bij Kazi Interieurontwerp kunt u terecht voor hoogwaardig interieuradvies en interieurontwerp. U kunt genieten van een totaalaanpak. We vertellen u graag meer over onze werkwijze.

De eerste afspraak bij u thuis

De eerste afspraak bij het vernieuwen en/of verfrissen van uw interieur is bij u thuis. Tijdens dit gesprek is het belangrijk om u als persoon te leren kennen, wat u belangrijk vindt en wat uw wensen zijn. Daarnaast wordt er gekeken naar de stijl van de woning en de inrichting hiervan, aangezien deze elementen een grote bijdrage leveren bij het maken van uw nieuwe interieur. Bent u een nieuwe woning aan het bouwen? Dan vindt het eerste gesprek plaats in ons kantoor. Hierbij is het prettig als u eventueel aanwezige bouwkundige ontwerpen, tekeningen en afmetingen meeneemt.

De visualisatie

Het maken van een interieurontwerp is een creatief proces. Nadat het kennismakingsgesprek heeft plaats gevonden gaan wij op basis van uw wensen en ons inzicht, onze kennis en kunde aan de slag met het creëren van uw droominterieur. Het ontwerpen is een creatief proces dat enige tijd en aandacht kost. Bij het maken van het ontwerp, worden eerst verschillende indelingen in 2D gemaakt. Hierna wordt alles in 3D gevisualiseerd. Het ontwerp en de animatie hierbij wordt gepresenteerd bij ons op kantoor.

De presentatie

De wensen en eisen zijn bekend en verwerkt in een ontwerp. De presentatie van uw nieuwe droominterieur zal plaats vinden op groot scherm. Tijdens het presenteren zullen wij samen met u, op basis van ons ontwerp, bespreken of het door ons gemaakte ontwerp overeenkomt met de wensen en verwachtingen. Daarnaast kunnen er tijdens het presenteren nog kleine aanpassingen worden gedaan.

Uitwerking

Tijdens het laatste gesprek hebben we het ontwerp met daarbij alle details besproken en heeft u de tijd gehad om uw mening te vormen en opmerkingen of aanvullingen door te geven. Dit alles zal worden verwerkt, waarna u een volledige 3D presentatie krijgt met daarbij een animatie van uw droominterieur. Nu ziet u echt wat u krijgt!

Realisatie

De plannen zijn besproken en gevisualiseerd. Met het plan dat u heeft gekregen, heeft u alle informatie om het interieur te laten realiseren door een interieurbouwer. Maar hoe kies u de juiste? En mocht u er één hebben, hoe zorgt u ervoor dat alle informatie en details duidelijk worden bij de interieurbouwer?
Dit hoeft geen probleem te zijn, wij helpen u graag met het overbrengen van de informatie of het kiezen van een geschikte interieurbouwer uit ons netwerk. Ook kunnen wij u begeleiden tijdens de kennismaking en definitieve keuze.

Begeleiding bij de uitvoering

Een goed plan verdient niet minder aandacht dan een goede uitvoering. Samen met de gekozen partij zorgen wij ervoor dat het interieur met alle details zo wordt gemaakt, zoals besproken in het ontwerp proces. Ook bij keuzes van afwerkingen, apparatuur of verlichting staan wij u bij en zullen erop toezien dat het droominterieur volgens uw wensen werkelijkheid wordt.

Contact

Wilt u uw interieur laten ontwerpen en worden voorzien van hoogwaardig interieuradvies? Wij, van Kazi Interieurontwerp, helpen u graag. U kunt ons bereiken op het nummer 085-8087630 of via de mail.

Kazi

Bedrijfsgegevens

 

KVK: 77922719

MAIL: info@kaziinterieurontwerp.nl

TELEFOON: +31 620809702

© 2022 - Kazi interieurontwerp

Algemene voorwaarden