loader image
M
Kazi
Kazi

Ontwerpen

Kazi Interieurontwerp: dé stylist voor uw interieur

Wilt u een nieuw interieur laten ontwerpen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Kazi Interieurontwerp. Wij zijn ervaren interieur stylisten die uw droominterieur waarmaken. Wij kunnen u niet alleen voorzien van een prachtig interieur ontwerp, maar wij kunnen u ook begeleiden in de realisatie hiervan. We vertellen u graag wat meer over onze aanpak als binnenhuis stylist.

Binnenhuis ontwerp

De eerste afspraak bij het vernieuwen en/of verfrissen van uw interieur vindt bij u thuis plaats. Tijdens dit gesprek leren we u graag als persoon beter kennen, wat u belangrijk vindt en wat uw wensen zijn. Daarnaast wordt gekeken naar de stijl van de woning en de inrichting hiervan, aangezien deze elementen een grote bijdrage leveren aan het ontwerpen van uw nieuwe interieur. Wij houden ons daarbij bezig met de routine die u dagelijks doorloopt. Zo weten wij waar u veel tijd besteedt en wat belangrijke plekken voor u zijn. Ook bespreken we hierbij de looproutes die u in huis aflegt. Aan de hand van deze informatie maken we een eerste ontwerp.

Het ontwerp wordt uitgewerkt in een realistische 3D tekening. Met behulp van de tekening krijgt u een goed beeld van uw nieuwe interieur en kunt u de sfeer hiervan proeven. Heeft u nog aanmerkingen? Geen probleem, deze kunnen wij direct voor u doorvoeren. Wanneer u tevreden bent beschikken we over een definitief ontwerp.

Interieurontwerp naar wens

Wij luisteren altijd naar u en uw wensen. U kunt aan ons laten weten wat u mooi vindt en wat u graag terugziet in het interieur. Wij kopiëren geen andere stijlen en maken het ontwerp volledig naar uw wens en afgestemd op u. We bespreken altijd uw eisen en de gewenste stijlen. Al deze informatie nemen wij mee in het ontwerp. Op deze manier krijgt u altijd een persoonlijk ontwerp dat volledig zal voldoen aan uw wensen.

Contact

Bij Kazi Interieurontwerp kunt u terecht voor een prachtig nieuw interieurontwerp. Heeft u hier interesse in? U kunt ons bereiken op het nummer 085-8087630 of via de mail.

Kazi

Bedrijfsgegevens

 

KVK: 77922719

MAIL: info@kaziinterieurontwerp.nl

TELEFOON: +31 620809702

© 2022 - Kazi interieurontwerp

Algemene voorwaarden