loader image
M
Kazi
Kazi

Contact

Christopher Hofmeijer

Christopher Hofmeijer

Meer informatie of een kennismaking?

Wilt u uw interieur laten ontwerpen en worden voorzien van hoogwaardig interieuradvies? Wij, van Kazi Interieurontwerp, helpen u graag. U kunt ons bereiken op het nummer 06-20809702of via de mail.

 

10 + 6 =

f.A.Q.

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt een gemiddelde visualisatie?

Dit is per project verschillend. Voordat wij beginnen met het maken van een visualisatie, stellen wij alle wensen en eisen op, aan de hand daarvan wordt een prijs gemaakt en een tijdsperiode aanvast gesteld

Wat als ik niet tevreden met de visualisatie ben?

Onze missie is om elke visualisatie te laten slagen. We gaan dus door tot dat u het ideale plaatje voor zich heeft liggen. Wanner dit gaat om kleine aanpassingen zal hier geen meerprijs aan worden gehangen. Mocht het zo zijn dat er een 2e ontwerp moet komen, wordt hier opnieuw een offerte voor op gesteld.

Kunnen jullie ook het interieur realiseren?

Helaas zijn wij niet zo creatief met het maken van u interieur. Wel werken wij samen met interieurbouwers, deze kunnen tot op de milimeter uw droom interieur realiseren. Natuurlijk zal dit proces worden begeleid door Kazi Interieurontwerp, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Is de klant zorgen vrij met de realisatie?

Het benaderen van derden voor andere werkzaamheden, zal de taak zijn van ons. Voordat dat alle ingrepen van start gaan zal er duidelijk zijn wie wanneer en wat gaat doen, dit zodat u als klant geen omkijken heeft.

Kazi

Bedrijfsgegevens

 

KVK: 77922719

MAIL: info@kaziinterieurontwerp.nl

TELEFOON: +31 620809702

© 2022 - Kazi interieurontwerp

Algemene voorwaarden